Catering

Hij is vakman ten voeten uit. Maar Erwin van de Bovenkamp heeft zijn vizier als slager enigszins bijgesteld en heeft zijn pijlen haarzuiver gericht op het organiseren van party’s en als barbecue specialist. Erwin van de Bovenkamp heeft naam verworven met bekroonde eigengemaakte worsten.

Eigenlijk niet verwonderlijk, want Erwin leerde de fijne kneepjes van het slagersvak van zijn vader Evert. Erwin van de Bovenkamp heeft de status van leerling al ver achter zich liggen, maar hij opereert nog steeds vanuit de Dorpsstraat waar de winkel staat. ,,Mijn zelfgemaakte worsten zijn inderdaad verschillende keren bekroond. Maar acht jaar geleden ben ik ook gestart als partyorganisator en barbecue specialist en daar heb ik nooit reclame voor hoeven te maken. Als je uitstekende producten en gerechten levert, wordt er reclame voor je gemaakt door de mond tot mond reclame”, vertelt Erwin van de Bovenkamp die ook nog ‘gewoon’ in de slagerswinkel werkt van zijn vader.

”De mogelijkheden van de partyservice zijn nagenoeg onbeperkt”, legt Erwin uit. ‘We verzorgen van koffie tot dessert, daarom vind ik het belangrijk wat precies de bedoeling is om misverstanden te voorkomen.”  Erwin van de Bovenkamp verzorgt grote en kleine party’s. ‘Ik wil in de voorbereidingsgesprekken weten wat de bedoeling van het feest is en daar stem ik dan mijn service op af. Naast het culinaire gedeelte verzorg ik ook de drankjes, regel biertaps en het glaswerk.”